Poslovni dogodki

V kolikor želite narediti dober vtis na vaše poslovne partnerje, vam bomo pomagali pri organizaciji cateringa poslovnega dogodka. Z dolgoletnimi izkušnjami in nasveti vam bomo pripravili okusno hrano in pijačo, ki sta dober pogoj za sklepanje poslov. Naš catering je edinstven in poseben, saj hrano pripravimo kar na kraju dogodka in s tem pričaramo pristnost hrane in spektakel. Za poslovni dogodek pripravimo catering tako za manjše število ljudi kot tudi za večje, do 60 oseb. Naj naš edinstven catering polepša vaš poslovni dogodek in očara poslovne partnerje.

Organiziramo tudi pogostitve ob sejemskih prireditvah in industrijskih gospodarskih razstavah. Na sejmih reprezentiramo in predstavimo izbrano blago oz. storitev. Če želite očarati in narediti vtis na obiskovalce, nas pokličite in se prepustite naši organizaciji sejemskega cateringa.

Za ponudbo poslovni dogodki ali kakršnokoli vprašanje nam pošljite povpraševanje, pišite na e-mail (info@rentevent.si) ali enostavno pokličite 040 712 202.

slika
DOLGOLETNE DELOVNE IZKUŠNJE
slika
INOVACIJSKI PRISTOP
slika
ATRAKTIVNA PRIPRAVA HRANE

Zakaj izbrati naš catering?

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam pripravimo nepozaben catering primeren izbranemu dogodku. Naša posebnost je v tem, da se vsa umetnost kuhanja odvije pred vami. Pustite se presenetiti, pripravite vaše brbončice na nepozabne okuse in nepozabno izkušnjo.

Poglejte predstavitev