Zakaj izbrati ravno naš catering?

Dolgoletne izkušnje

slika

Za nami so dolgoletne izkušnje in izobraževanja na področju kulinarike. Naj vam na podlagi le teh pomagamo pri organizaciji dogodka in pripravimo nepozaben catering za izbrano priložnost. Prepričani smo, da bomo ustregli vašim željam in izpolnili vaša pričakovanja. Prepustite se in nam zaupajte.

Inovacijski pristop

slika

Predstavljamo vam IL PENTOLO (veliko ponev), ki je novost na našem tržišču. Izdelan je iz plemenite kovine inox, ki zasije v vsem svojem sijaju, ko se pod njim prižge plamen. V tem trenutku pokaže svoj temperament. S kuharjem se združita v eno in gostom pripravita nepozabno kulinarično doživetje.

Atraktivna priprava

slika

Predstavljamo nov način cateringa, ki je edinstven, spektakularen in atraktiven za vse udeležence dogodka. Naša posebnost cateringa je v pripravi, saj so gostje priča od začetka do konca. Priprava hrane še nikoli ni bila tako atraktivna. Pripravimo vam raznovrstne in okusne jedi primerne izbranemu dogodku.

Želite neobvezujočo ponudbo?

V kolikor vas zanima cena cateringa, nam pošljite povpraševanje prek obrazca ali enostavno pokličete prek telefona, da vam pomagamo z nasveti glede organizacije cateringa dogodka v okviru vaših finančnih zmožnosti.